Francine Rosier

Studie

Na de studie Sociaal en Economisch recht (1994) voltooide Francine in de daaropvolgende jaren met succes de postacademische beroepsopleiding bedrijfsjuristen aan de Grotius Academie. Hier voegde ze in 2007 de Grotius opleiding Vennootschapsrecht en Ondernemingsrecht aan toe.

Carrière

Francine_rechtaanTijdens de studie werkte ze als verkoopster in dienst bij Vroom & Dreesmann. Dit leidde na het afronden van haar studie tot een functie intern, als bedrijfsjurist. Als bedrijfsjurist hield ze zich bezig met arbeidsrecht, contracten en intellectueel eigendom. Daarnaast begeleidde ze juridisch en personeeltechnisch een aantal fusies en overnames (Modern Electronics, It’s, Valkenberg, Siebel, Schaap & Citroen en Lucardi).

Van 2003 tot 2006 adviseerde Francine als hoofd Arbeidsrecht & Arbeidsvoorwaarden klanten van P&O adviesbureau RaymakersvdBruggen met betrekking tot reorganisaties, medezeggenschap en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Interim Jurist

Francine is voor algemeen bedrijfsjuridische ondersteuning ook als interim jurist beschikbaar. Als juridisch adviseur voor diverse ondernemingen heeft Francine 23 jaar ervaring met nadruk op ondernemingsrecht (w.o. contracten) en arbeidsrecht. Haar  directe benaderbaarheid en efficiënte werkwijze maken haar inzet flexibel en effectief.

Rechtaan

Met ruim twaalf jaar werkervaring was het tijd voor de volgende stap. In 2006 startte Francine Rechtaan bedrijfsjuridisch advies. In deze organisatie is het toepasbaar maken van juridisch werk en snel schakelen de filosofie. Rechtaan geeft op toegankelijke en daadkrachtige wijze juridisch advies en voert procedures voor bedrijven en organisaties.

Rechtaan

 

Rechtaan | KvK Lelystad 67700926 | BTW nr: NL 1066.57.240.B02