WERKWIJZE

De werkwijze van Rechtaan

Hoe zien wij onze werkwijze? Rechtaan onderscheidt zich door een no-nonsense instelling en een directe benadering van de juridische vraagstukken. Daadkrachtig en recht door zee. We stellen de klant centraal en stemmen onze dienstverlening af op zijn vragen en wensen. Hierdoor sluit onze dienstverlening altijd aan op de behoefte van onze klant. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag ter woord.

onze werkwijze

Advies, ondersteuning en detachering

We werken voor bedrijven, organisaties, hr managers en directies die behoefte hebben aan juridische ondersteuning op maat. We adviseren hen inzake alle voorkomende bedrijfsjuridische zaken en we procederen en detacheren. U kunt ons inschakelen voor specialistische onderdelen of ons inzetten op het hele traject, zodat er continuïteit ontstaat in de strategiebepaling en dossiervorming.

Detachering

Heldere tarieven

Rechtaan hanteert een heldere en open tariefstelling. Wij hanteren een tarief van  € 150,- per uur (exclusief BTW & 5% kantoorkosten). Voor interim werkzaamheden geldt een gereduceerd uurtarief.

onze tarieven

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Rechtaan | KvK Lelystad 67700926 | BTW nr: NL 1066.57.240.B02